Teksturoitua estetiikkaa

[Translate to Finnish:]
[Translate to Finnish:]

Silent Gliss on iloinen voidessaan esitellä uusimmat lisäyksensä kangaskokoelmaan: Multicolour Natura ja Multicolour Panama. Näissä kankaissa yhdistyvät hienostuneisuus ja toiminnallisuus, ja ne hyödyntävät luonnollisten ja teksturoitujen tekstiilien trendeiä. Tarkoituksella teksturoidulla muotoilulla kudotut pehmeät kankaat sopivat täydellisesti skandinaavisiin tai neutraaleihin sisustuksiin.

Paras molemmista maailmoista
Näissä kankaissa yhdistyvät luonnonkuitujen viehättävyys ja keinotekoisten materiaalien käytännölliset edut. Ne tarjoavat luonnollisille tekstiileille ominaisen selkeän kudoksen ja harkitun rakenteen, mutta lisäksi niillä on lisäetuja, kuten palonkestävyys ja hyvät ripustusominaisuudet.
 

Multicolour Natura: Ajatonta eleganssia
Multicolour Natura muistuttaa pellavaa, mikä tekee siitä monipuolisen vaihtoehdon rauhallisten ja ajattomien sisustusten luomiseen. Kangas on aatavana kahdeksassa hienostuneessa värissä, joista neljässä on vaikuttava valkoinen loimi, tämä kangas parantaa tilan ilmettä vaivattomasti hillityllä eleganssillaan.


Multicolour Panama: Rustiikkista viehätystä
Multicolour Panama on saanut inspiraationsa hampun rustiikkisesta rakenteesta ja siinä on selvästi näkyvä teksturoitu pinta. Kahdeksalla värivaihtoehdolla, mukaan lukien valkoisella loimella varustetut versiot, se tuo ripauksen rustiikkista viehätystä sisustuksiin, jotka kaipaavat kodikasta ja kutsuvaa tunnelmaa.
 

Ihanan leveät
Molemmat kankaat ovat saatavilla reilun 330 cm leveinä rullina, mikä mahdollistaa saumattomat verhot. Käytetäänpä niitä sitten aalto- tai rypytetyissä verhoissa ne tarjoavat yhtä lailla monipuolisuutta ja hienostuneisuutta.
 

Teknisesti taitavat
Multicolour Natura ja Multicolour Panama eivät ole vain esteettisesti viehättäbisä, vaan ne asettavat myös turvallisuuden etusijalle. Molemmat kankaat ovat palonkestäviä ja Oeko-Tex-sertifioituja, mikä takaa sen, että ne ovat vapaita haitallisista aineista. Lisäksi niillä on IMO-sertifikaatti, joka täyttää tiukat laatuvaatimukset.
 

Kuulostaa hyvältä
Ymmärtäen melunhallinnan tärkeyden sisustuksessa, molemmat kankaat ovat läpikäyneet akustiset testit, jotka osoittavat niiden kyvyn edistää hiljaisempaa ympäristöä.