Silent Gliss esittelee älykkäitä verhojärjestelmiään EquipHotel 2024 -messuilla

Silent Gliss on innoissaan voidessaan esitellä uusimmat älykkäät verhojärjestelmänsä tulevassa EquipHotel 2024 -messutapahtumassa Pariisissa, joka pidetään 3.–7. marraskuuta.

Yli 60 vuoden kokemuksella sähköisissä verhojärjestelmissä Silent Gliss on vakiinnuttanut asemansa premium-ikkunaratkaisujen johtajana arvostetuissa hotelleissa ympäri maailmaa. Innovaatioon sitoutuminen näkyy monipuolisessa Smart-tuotevalikoimassa, joka ei ainoastaan paranna minkä tahansa tilan esteettisyyttä, vaan myös lisää vieraiden mukavuutta ja tehostaa hotellin toimintaa.
 

Edistykselliset Silent Glissin moottoroidut kaihtimet, sähköiset verhokiskot ja räätälöidyt verhojärjestelmät on suunniteltu sulautumaan saumattomasti nykyaikaisiin älyrakennuksiin, tarjoten vertaansa vailla olevaa mukavuutta ja luksusta.
 

Olitpa sitten arkkitehti, sisustussuunnittelija tai hotellinjohtaja, Silent Glissin tiimi on valmis näyttämään, kuinka älykkäät verhojärjestelmät voivat muuttaa projektejasi ja nostaa asiakkaiden kokemuksen uudelle tasolle.
 

EquipHotel 2024
3-7 November
Paris, France
Silent Gliss Stand: H7-2.P005
 

Jos haluat lisätietoja, vieraile profiilissamme osoitteessa EquipHotel website.