360° Smart Shading

Mukavuutta, tehokkuutta ja turvallisuutta: Silent Gliss -verhojärjestelmät integroituvat helposti kaikkiin standardin mukaisiin rakennusautomaatioympäristöihin älyrakennuksissa, olipa kyse sit-ten julki- tai yksityistiloista.

Meillä on yli 60 vuoden kokemus sähkökäyttöisistä verhojärjestelmistä. Si-lent Glissin valikoimasta löytyy ohjausjärjestelmät kaikkiin tarpeisiin; lan-gallisesta, älykkääseen täysintegrointiin ja sovellusratkaisuun sekä plug-and-play-ratkaisuihin.
 

Uusien älykkäiden komponenttien ja älymoottoreiden avulla verhojär-jestelmien integrointi nykyaikaiseen rakennuksen hallintajärjestelmään on nyt täysin mahdollista. Tämä varmistaa kaksisuuntaisen kommunikaation rakennusten eri teknisten laitteiden välillä.
 

Lisää mukavuutta - Smart
Älykkäät verhojärjestelmät tekevät mahdolliseksi valon määrän ja huonelämpötilan tarkan säätämisen henkilökohtaisten mieltymysten mukaisesti, mikä lisää asumis- ja työskentelymukavuutta.
 

Lisää tehokkuutta - Smart
Anturitekniikan avulla voidaan säätää huonelämpötilaa automaattisesti ja käyttää energiaa tehokkaammin. Älykkäät verhojärjestelmämme voivat olla merkittävänä apuna tässä.
 

Lisää turvallisuutta - Smart
Täysin integroituna rakennuksen hallintajärjestelmään verhojärjest-elmämme, yhdessä sisävalaistuksen, hälytys- ja viihdejärjestelmien kanssa, parantavat turvallisuutta huomattavasti. Yksityisyys suojataan tai läsnäoloa voidaan simuloida. 
 

360° smart shading tarjoaa mukavuutta, tehokkuutta ja turvallisuutta.