Joustavasti pimennystä - helposti asentamalla - Silent Glissin pimennyskaihdinjärjestelmät

ImageImage
Täydellistä suojaa työtiloihin

Kokous- ja työtilat vaativat joustavia valaistusolosuhteita, kun ne on monien esitysten ajaksi saatava pimennettyä kunnolla. Silent Glissin pimennyskaihdinjärjestelmä tarjoaa ihanteellisen ratkaisun tilan pimentämiseen. Täydelliseen pimennysratkaisuun päästään valitsemalla juuri siihen sopivat sivuprofiilit, vetoketjujärjestelmät ja harjaprofiilit. Järjestelmät ovat helppokäyttöisiä ja niihin voidaan valita ketju- tai moottorikäyttö.

Helppo asentaa
Järjestelmän asennuskustannukset ovat alhaiset, koska se on helppo asentaa kiinnittämällä profiilit suoraan seinään tai kattoon. Vaivattomasti.

Kolme eri kokoa
Järjestelmää on saatavana kolmea eri kokoa erikokoisten ikkunoiden mukaan: pieni, medium ja suuri. Profiilit toimitetaan mustaksi tai valkoiseksi jauhemaalattuina.

Täydellisesti sijoitettu. Täydellisesti jännitetty.
Ainutlaatuinen kaksikomponenttinen vetoketjujärjestelmä takaa kevyen tasaisen liikkeen. Kangas jännittyy aina täydellisesti, ja sivuprofiilit mahdollistavat sen optimaalisen sijoittamisen ikkunan tai lasioven/-seinän eteen. Helpon asennuksen ansiosta asennuskustannukset pysyvät mahdollisimman pieninä.

Pimeää napin painalluksella
Pimennyskaihdinjärjestelmää on saatavana joko ketju- tai moottorikäyttöisenä. Moottorikäyttöiseen järjestelmään on saatavana kaukosäädin ja Silent Glissin Move-sovellus. Move-sovelluksen avulla voit pimentää tilat automaattisesti tiettyyn aikaan jopa valmiiksi ohjelmoituna tulevia tapahtumia varten!

Huippulaatua räätälöitynä
Silent Glissin pimennyskaihdinjärjestelmä toimitetaan räätälöitynä valitsemallasi Silent Glissin laatukankaalla.
 
 
Turvallisin, Turvallisempi, Turvallinen
3 yksinkertaista askelta lapsiturvallisiin verho- ja kaihdinjärjestelmiin.
Image