Langatonta mukavuutta - ajatonta tyylikkyyttä

ImageImageImage
Uudet paristokäyttöiset kaihdinjärjestelmät

Moottori: kyllä - johdot: ei
Nykypäivän arkkitehtuuri ja sisustustrendit ovat edelleen erittäin esteettisiä mahdollistaen samalla äärimmäisen käyttömukavuuden ja piilotetun tekniikan. Silent Glissin paristokäyttöiset kierre- ja laskoskaihdinjärjestelmät täyttävät nämä vaatimukset tarjoten samalla langatonta suojaa napin painalluksella.

Jälkiasennettava
Usein johtojen vetäminen ikkunaseinälle ei ole mahdollista. Silent Glissin paristokäyttöiset kaihtimet ovat langattomia, minkä ansiosta se sopivat ihanteellisesti myös jälkiasennusratkaisuihin.

Pariston vaihto helppoa
Paristokäyttöisiin kierre- ja laskoskaihdinjärjestelmiin sopivat tavalliset paristot, joiden käyttöikä on jopa kolme vuotta. Paristokotelo on helppokäyttöinen, mikä mahdollistaa nopean pariston vaihdon tarvittaessa.

Tyylikäs muotoilu
Näiden klassisten tyylikkäästi muotoiltujen kaihdinjärjestelmien puhtaat linjat ja laadukkaat materiaalit soveltuvat hyvin monenlaisiin sisustuksiin.

Joustava asennus
Kaikki kaihtimemme toimitetaan räätälöityinä ja valmiina asennettaviksi. Järjestelmät voidaan asentaa joko seinään tai kattoon. Molempiin asennuksiin on saatava kätevät seinä- tai kattokannattimet.

Osien valinta
Kierre- ja laskoskaidinjärjestelmiä on helppo käyttää seinäkatkaisimella, kaukosäätimellä tai molemmilla.

Tyyliin sopiva
Silent Glissin ainutlaatuiset kankaat viimeistelevät kaihtimet luoden yksilöllisen ilmapiirin kaikkiin tiloihin. Kierrekaihtimet voidaan lisäksi viimeistellä alaprofiililla, jota on saatavana kolmea eri mallia.
 
 
Turvallisin, Turvallisempi, Turvallinen
3 yksinkertaista askelta lapsiturvallisiin verho- ja kaihdinjärjestelmiin.
Image