Yhteistyökumppanimme

Image
Toiminta-ajatus
Silent Gliss on maailman johtava korkealaatuisten motorisoitujen ja käsikäyttöisten verho- ja kaihdinjärjestel-mien valmistaja. Tarjoamme asiakkaillemme yksilöllisyyttä, parasta laatua ja muotoilua. Ydinosaami-semme on inno-vaatio, jossa lähtökohtana on asiakkaan arpeet. Kokeneista ammattilaisista koostuva tiimi työskentelee uusien tuotteiden kehittämiseksi ja jo olemassa olevien tuotteiden parantami-seksi. Silent Gliss - asiakastuki tarjoaa koko maailman kattavaa teknistä neuvontaa sekä mittaus-, suunnittelu- ja huoltopalvelua. Tämä on ollut ydinajatuksena jo yhtiön perustamisvuodesta 1952. 
 
Tuotteemme
Silent Gliss on erikoistunut ikkunoiden sisäpuoliseen aurinkosuojaukseen. Tarjoamme laajan valikoiman verho- ja paneelikiskoja, nyöri- ja sähkökäyttöisiä verhokiskoja, kierre-, pimennys- ja laskosverhokaihtimia sekä kattoikkuna-kaihtimia. Tuotekehityksemme tarjoaa asiakkaillemme alati uusia mahdollisuuksia aurinkosuojauk-seen muuttuvien vaatimusten mukaisesti. Uusi Wave XL on mainio esimerkki tästä kehitystyöstä. Ajanmukainen muotoilu ja mahdollisim-man hyvä mekanismi on yhdistelmä, jolla täytetään suurimmatkin laatu- ja ulkonäkövaatimukset. Kaihdinjärjestelmämme valmistetaan mittojen mukaan täyttämään asiakkaan yksilölliset vaatimukset.  
 
Organisaatiomme
Silent Gliss - ryhmällä on omia tuotanto ja myyntikonttoreita ympäri maailman. Tällä hetkellä Silent Gliss työllistää
noin 800 henkilöä. Tytäryhtiöitä on levinnyt laajoille alueille, joista jokainen keskittyy omaan ydinalueeseensa. Niiden ohjaaminen ja koordinointi tapahtuu Silent Gliss International Bernistä, Sveitsistä, jossa keskitytään myös tuotekehitykseen ja hallintopalveluihin.
 
Takaisin